Trondhjems Skiskyttere

Dugnader

Dugnader

 

Dugnader:

Parkeringsvakt

På oppdrag fra Trondheim kommune har vi ansvar for parkeringsvakt på Smistad parkeringsplass. Ordningen varer vanligvis fra nyttårshelga t.o.m. påske. Vi sender ut vaktliste med informasjon om ordningen tidlig i desember. Etter sesongen sender vi oversikt over det økonomiske resultatet av parkeringsordningen.

Juletresalg

Det sendes ut E-post til medlemmene med anmodning om å bestille juletrær. Man melder da inn antall og type tre (edelgran/vanlig gran). I mailen vil det framgå pris og antatt leveringstid, samt at bestillingen er bindende. Alle får bekreftelse på registrert bestilling og beskjed om utleveringstidspunkt som vanligvis er 2 dager i midten av desember på parkeringsplassen på Saupstad. Utlevering av trær foregår mot kontant betaling. Resultatet av salget gjøres kjent for lagets medlemmer via e-post. 

Vask av klubbhus

Utleie av klubbhuset på Saupstad skisenter er en viktig inntektskilde for klubben. For å kunne leie ut huset må det være rent før hver helg. Klubbhuset vaskes derfor etter en turnusordning av klubbens medlemmer. Liste over hvem som skal vaske når og vaskeinstruks blir sendt ut til medlemmer på e-post.

Anlegg

Bygging og vedlikehold av anlegget på Saupstad skisenter skjer stort sett på dugnad. Vi kaller inn til ulike dugnader ved behov.

 

 

 

 

 

Trondhjems Skiskyttere

Postboks 253 Heimdal, 7474 Trondheim

E-post: post@trhjems.com

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift