Endelig skiføre på Saupstad!

Takk til Trondheim Bydrift som har mønstret på med løypemaskin og hjullaster for å hjelpe oss og lage løype! For denne helga (16.-17.nov) så er det rød trasè som er ferdigstilt med ca. 950m lengde. Det vil jobbes videre med å ferdigstille grønn og blå trasè over helga.

Dunjakker til utøvere og forelde

Kaldt på standplass? Dunjakke hjelper.

Tid for å betale for moroa NB Frist 25 nov

Nå har vi fakturert aktivitetsavgift for perioden 1. mai til 31. des.l. Sjekk e-postkassen din og husk å betale innen fristen!

Intenrenn 4.12.2019

Første internrenn og felles kveldsmat onsdag 4 desember. Hold av datoen.

Snøen laver ned på Saupstad!

Snøkanonene kom i gang på Saupstad onsdag kl 16, og allerede ved 21-tiden når bildene er tatt ser vi konturene av snøhauger......, men vi er fremdeles avhengig av at folk melder seg til tjeneste slik at vi kan holde det gående så lenge det er forhold.

Skiskytterskole november 2019

Det er klart for høstens andre skiskytterskole på Saupstad

Årets juletrær fra Trondhjems er klare for bestilling!

Ta opp bestilling fra venner, familie, kollegaer og naboer og støtt Trondhjems skiskyttere!

Bytte brikke?

Sjekk om du må bytte brikke.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier