Klubbklær - Nettbutikken er åpnet.

Nettbutikken er åpnet.

Velkommen til Skiskyttercamp på Saupstad i høstferien

Vi gjentar fjorårets suksess med skiskyttercamp i Høstferien.

Skiskytterskole høst 2019

Har du lyst å prøve skiskyting? Trondhjems skiskyttere inviterer til skiskytterskole høsten 2019

Ta Pulsen 2019 - Første testdag onsdag 5. juni

I samarbeid med Sør-Trøndelag skiskytterkrets inviterer Trondhjems skiskyttere også i år til to testdager for aldersklassene 13-16 år. Første testdag er onsdag 5. juni.

Oppstart treninger mandag 6. mai

Nå er det endelig mai og på tide med oppstart av fellestreninger igjen.

Vårdugnad

Vårdugnad torsdag 2 mai kl 18:00

Tid for å betale for moroa

Nå har vi fakturert både medlemskontingenten for 2019 og aktivitetsavgift for perioden 1. januar til 30. april. Sjekk e-postkassen din og husk å betale innen fristen!

Klubbmesterskap og sesongavslutning onsdag 3.april

Vi gjennomfører årets klubbmesterskap onsdag 3.april. Vi satser også på å få arrangert sesongavslutningen i samme seanse, med premieutdeling og kakefest i klubbhuset etterpå.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier