Henting av juletre

Henting av juletre . Tirsdag 10.12 mellom kl 18:00-20:00 på Saupstad parkering

Takk for en flott dag på Trondhjemsrennet

Takk for i år.

Løypekart og løypelengder?

Værgudene har dessverre ikke vært på vår side denne uka, så vi blir nødt til å kun benytte den delen av løypenettet som har kunstsnø. Dette betyr at det blir to løypelenger 1,0km og 1,3km, og så har vi laget passering slik at det kan gåes 2 runder pr skyting for de eldste klassene.

Innskytingsskiver Trondhjemsrennet 2019

Info om klubbklær

Forsinket levering

Velkommen til Trondhjemsrennet 2019. NB: Alle klasser.

Trondhjemsrennet arrangeres lørdag 7 desember på Saupstad

Endelig skiføre på Saupstad!

Takk til Trondheim Bydrift som har mønstret på med løypemaskin og hjullaster for å hjelpe oss og lage løype! For denne helga (16.-17.nov) så er det rød trasè som er ferdigstilt med ca. 950m lengde. Det vil jobbes videre med å ferdigstille grønn og blå trasè over helga.

Snøen laver ned på Saupstad!

Snøkanonene kom i gang på Saupstad onsdag kl 16, og allerede ved 21-tiden når bildene er tatt ser vi konturene av snøhauger......, men vi er fremdeles avhengig av at folk melder seg til tjeneste slik at vi kan holde det gående så lenge det er forhold.

Skiskytterskole november 2019

Det er klart for høstens andre skiskytterskole på Saupstad

Årets juletrær fra Trondhjems er klare for bestilling!

Ta opp bestilling fra venner, familie, kollegaer og naboer og støtt Trondhjems skiskyttere!

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:

Sosiale medier