Tid for å betale for moroa

Nå har vi fakturert både medlemskontingenten for 2019 og aktivitetsavgift for perioden 1. januar til 30. april. Sjekk e-postkassen din og husk å betale innen fristen!

Du skal nå ha fått tilsendt:

• medlemskontingenten for 2019
  • aktivitetsavgiften for perioden 1. januar til 30. april 2019

Hvis du har akseptert Vipps-faktura, skal fakturaen dukke opp der. Hvis ikke, får du faktura på den mailadressen du har registrert i medlemsregisteret vårt (på deg selv eller utøver).

Har ikke fakturaen dukket opp i e-postboksen din?

• sjekk spam/søppelpostkassen
  • sjekk at du er registrert med riktig e-postadresse i medlemsregisteret (send ev. en e-post til medlemsansvarlig Britt Fjærli Aune

Beløpene dekker blant annet trenere, ammunisjon, startkontigent, kunstsnøen på Saupstad og ellers alt utstyr og all moroa vi har på det fine anlegget vårt :-)

Les mer om medlemskontigent og priser

Har du spørsmål rundt fakturaene - kontakt vår kasserer Anita E. Sandvik.

Sosiale medier

Påmelding renn