Treningsplan fram til sommerferien

Heisann! Vedlagt ligger treningsplan fram til sommerferien. Si fra om det er noen spørsmål eller om det er skader e.l. jeg bør vite om på forhånd :)

Treningsplan frem til Påske

Treningsplan februar

Vedlagt inne i selve nyheten ligger plan for februar.

Treningsplan Januar

Treningsplan ut desember + over nyttår

Veldig bra innsats på Oppdal i helga for de som gikk der. Inne på selve nyheten ligger treningsplanen for de to siste treningene før jul + den første økta over nyttår. Håper den gode innsatsen fortsetter også på treningene fremover.

Treningsplan November

Oppdatert treningsplan for resten av november måned ligger inn i selve nyhetssaken, trykk "les mer". Treningsgruppa har blitt fantastisk bra, og det er artig å se at så mange kommer på trening. Fremover kommer vi til å dele opp treningsgruppen, hovedsakelig på skytinga, i håp om at vi skal få mer ut av treningstiden, og bedre oppfølging for hver enkelt. Gruppeinndelingen vil hovedsakelig gå ut fra alder i første omgang, men justeringer kan gjøres. Tiden fremover er noe usikkert mtp vær og føreforhold (snø/ikke snø), derav en forholdsvis kort treningsplan. Dersom vær og føre gjør at vi må endre på treningsplanen, vil oppdatering komme på Facebookgruppa, så følg med! (For de av dere som eventuelt ikke er lagt til i gruppa, send mail til vegar@live.no så ordner vi det!). Håper å se mange på treningene også fremover. Trenerne

Treningsplan oktober til 7.11

Da er høstferien over, og vi er klare for flere fine skiskyttertreninger fremover. Mange var med på samling i høstferien, hvor innsatsen nesten like god som humøret - vi satser på å fortsette den gode trenden :) Treningsplanen ligger vedlagt inne på selve nyhetssaken :)

Treningsplan frem til høstferie

Vedlagt ligger treningsplan frem til høstferien. Oppmøte senest 17:50, slik at vi er klare til å starte økta 18:00. Her har dere vært veldig flinke i det siste :) Legg spesielt merke til bevegelsesform og nødvendig utstyr de ulike dagene. Husk også å melde dere på samlinga i Meråker, påmeldingsinformasjon finner dere på hjemmesiden :) - Trenerne

Treningsplan august

Ventetiden er over! Sommerferien har omsider blitt avløst av realt trøndersk høstvær. Dette kan bare bety én ting... Det er endelig klart for skiskyttertrening igjen!

Treningsplan juni 2018

Besøk våre lagsider

 

Gruppe 10-12 år


Vi har normalt trening både tirsdager og onsdager. Normal treningstid er 18:00 - 19:30. 

Oppmøte senest kl 17:50 for å legge ut matte og utstyr slik at treningen kan starte presis kl 18:00.


Det finnes en lukket Facebook-gruppe for Gruppe 10-12år, den finner du her.

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift