Trondhjems Skiskyttere

Skiskytterskolen

Skiskytterskolen må gjennomføres før du kan gå inn i de ordinære treningsgruppene i klubben. Du kan melde deg på og gjennomføre skolen uten å være medlem i klubben. Ved fullført skole må du meldes inn i klubben for å kunne starte i ordinær treningsgruppe. For de fleste som har fullført skiskytterskole vil første ordinære treningsgruppe være gruppe for nybegynnere, som har trening mandager.

På skiskytterskolen vil du få grunnleggende innføring i skyteteknikk, våpenbehandling og sikkerhet på og utenfor standplass. Du får også prøve fysisk skiskyttertrening.

Skiskytterskolen foregår på Saupstad skisenter. Normalt vil den gå over 6 påfølgende torsdager (17.30 - 19.00) i aktuell periode, muligens supplert med ei litt lengre økt lørdag eller søndag.

Vi vil arrangere 3 - 4 skoler fra september til april, med oppstart pr skole:

Skiskytterskole 1: Oppstart september.

Skiskytterskole 2: Oppstart november.

Skiskytterskole 3: Oppstart januar eller februar.

Skiskytterskole 4: Oppstart mars.

Aldersgrense: Sesongen 21/22 vil vi ønske utøvere som er født i 2013 eller tidligere velkommen til skiskytterskole.

Har du spørsmål eller vil melde deg på? Send en e-post til siv.anita.thyve@gmail.com.

Trondhjems Skiskyttere

Postboks 253 Heimdal, 7474 Trondheim