Invitasjon til Gråkallen opp

Invitasjon til Gråkallen opp

Dette løpet passer nok best for de eldste, se vedlegg for mer info

Trondhjemsrennet 2021 og Bama 2022

Trondhjems skiskyttere har to store arrangement denne vinteren. Trondhjemsrennet går av stabelen 19. desember 2021 og Bama skiskytterfestival holdes helgen 14.-16. januar 2022.

Ta Pulsen 25. september

Ta Pulsen nummer 2 for året arrangeres lørdag 25. september på Saupstad. Arrangementet er en test-samling for aldersgruppe 13 - 16 år i region Midt-Norge. Påmeldingsfrist torsdag 23. september. Oppdatert med resultat 26. september.

Treningssamling Meråker 1. - 3. oktober

Klubbsamlingen er for alle utøvere og foresatte, og vi håper på stor deltakelse. Påmeldingsfrist torsdag 16. september.

Samling for 13-14 i Knyken søndag 12.09.2021

KORT FRIST FOR PÅMELDING!

Endringer i våpenloven

Det er innført endringer i våpenloven som har betydning både for kjøp, leie og oppbevaring av skiskyttervåpen. Under Les Mer finner du et sammendrag av hvilken betydning dette har ved leie av våpen fra klubben, og en link til skiskytterforbundets mer komplette informasjon.

Skytebanen stenges for vedlikehold skiver hver søndag fra 18.00

Fra og med nå vil skytebanen på Saupstad stenges hver søndag kveld fra 18:00. På den måten får vi til hyppigere vedlikehold av selvanvisere, som vi mener vil komme alle utøvere til gode.

Sosiale medier

Påmelding renn